Morvai Krisztina az EU-bűnözők képébe mondta az igazságot a 'devizahitelek' tárgyalásakor

2016.05.22 12:47

Az Európa Parlament plenáris ülése - 2016. Május 12.

Az Európai Parlament végre napirendjére vette a devizahitelek kérdését.
Morvai Krisztina úgy gondolta, az eurokraták is megsokallták a jogfosztott, becsapott "devizaadósok" szenvedéseit, s végre hatékony megoldást ajánlanak.

Döbbenetére más volt az ok: a bankársimogató politikusbűnözők kötelességszegési eljárást akarnak indítani Horvátország ellen, amiért az az adósok mellé állt a bankokkal szemben. Morvai Krisztina ezúttal is csupán másfél percet kapott, véleményét tehát nem tudta cizelláltan körülírni. A címzettek pedig aligha tudják az ablakba kitenni.

Balog István Csak gratulálni tudok ehhez a hozzá szóláshoz,ez látszik, hogy szívből jött, bízom abban hogy végre rájönnek ott nyugaton, hogy ez nem mehet így tovább! Remélem a magyar Kormány tagjai is hallották.....és bízom benne, hogy a bíróságaink is hallják, hogy elég volt az emberek tönkretételéből.... kérem a bírókat, hogy kezdjék el hivatalból észleni, a bűnszövetkezetben folytatólagosan elkövetett jogtalan gazdagodás,és bizony sok esetben kimondható ok és okozati összefüggésben a gyilkosság bűncselekményének megvalósulása, egy Népcsoporttal szemben, jelen esetben a Magyarsággal szemben is. Ez kérem szépen akárhogyan is nézem, és értelmezem mindenképpen büntetőjogi kategória. Ma már annyira reflektor fényben van a bankok bűncselekményeinek sorozata, hogy nem létezik, hogy ezt ne lássák az ügyészek bírák,és végrehajtók. Tessék kérem végre rendet tenni ebben az Országban a törvény erejével. Nem hagyhatják és nem várhatják el, hogy a törvényeket nem ismerő,és magukra hagyott embereket bedarálja ez a förmedvény,és amit a bankok művelte, és művelnek még ma is. Ne feledjék el! AZ ESKÜJÜK IS KÖTELEZI ÖNÖKET